Ερυθρός Οίνος


Τα κόκκινα κρασιά παράγονται από μαύρα, κόκκινα ή μπλε σταφύλια. Το κόκκινο κρασί δεν παίρνει το χρώμα του από το χυμό του σταφυλιού. Το κόκκινο κρασί παίρνει το χρώμα του όταν ο χυμός των σταφυλιών έρχεται σε επαφή με τη φλούδα των σταφυλιών για μεγάλο χρονικό διάστημα. Το κόκκινο κρασί έχει επίσης μια ουσία γνωστή ως τανίνη. Η τανίνη δίνει στα κόκκινα κρασιά την γεύση που τα ξεχωρίζει από τα λευκά κρασιά.
κόκκινο κρασί

Είδη 1 εώς 9 από 17 στο σύνολο

ανά σελίδα
Σελίδα:
  1. 1
  2. 2

Λίστα  Πλέγμα 

Φθίνουσα Ταξινόμηση

Είδη 1 εώς 9 από 17 στο σύνολο

ανά σελίδα
Σελίδα:
  1. 1
  2. 2

Λίστα  Πλέγμα 

Φθίνουσα Ταξινόμηση